Cliché dingen zijn op den duur zo saai zoals een baantje zoeken of een mode show houden met je vriendinnen. Je merkt, ik houd niet van cliché.  Daarom weer een paar dingen wat je kan doen in je vakantie.  Lees hier deel 1:   

Blog 81: Suggesties voor in de vakantie.beautiful, beauty, black, clothes, cool

Series terugkijken op RTLXL

Ik ben skeer, dat geef ik toe. Want ja heb geen Netflix.  Gelukkig bestaat er RTLXL en daarop bekijk ik vaak gtst als ik het hebt gemist of helemaal het einde. Alsnog cliché maar het moest erin.


Tweedehands.

Een kledingkast opruimen of de zooi van je slaapkamer plunderen..    Als je dat gedeelte hebt gehad kan je net zo goed naar rommelmarkten gaan want die zijn er volop in de vakanties. Misschien nog een cadeautje voor je moeder?

beautiful, beauty, black, clothes, cool

Vakantie in de tuin.

Een kleedje, picknick mand,  bikini aan,  sapje in de hand, zonnebrandcrème,  zon.  Ideaal om vakantie te vieren in je tuin.   Je kan ook slapen in een tent als je verslaafd ben aan je tuintje.    


Film maken.

Het kost misschien wat tijd om te editen of om überhaupt acteurs te vinden maar begin ander eerst met een script.    Ga je zelf in de hoofdrol of kies je voor je hond?   Onwijs leuk om over te brainstormen en natuurlijk ook om uit te voeren.

beautiful, beauty, black, clothes, cool

 Huren.

Tegenwoordig hoef je niet alles te kopen maar kan je ook dingen huren. Wat dacht je van een waterfiets of een kano wat ik in deel 1 besprak?  Een tandem is ook leuk om te doen met iemand zoals een vriendin.


Fotoboeken maken.

Foto's verzamelen is hartstikke leuk want je weet waarschijnlijk al die momenten weer en je kan glimlachend een fotoboek maken. Ik maak deze altijd op Albelli en ik vind hun kwaliteit echt zeer goed. Nee, ik ben nog steeds niet gesponsord maar hey, het mag altijd.   

flowers, girl, hair

Bestel.

Aliexpress is een site waar bijna alles te koop is, bestel hier wat leuks of ga voor een mysterieuze box bij een andere site.  Of laat je familie of vrienden wat bestellen, verassingen zijn altijd leuk.  


Deel 3 is coming soon!   Wat gaan jullie doen in jullie vakantie? Tja, ik moet nog iets van zes week en dan ben ik ook verlost.    Ik kijk er erg naar uit.   


See you later,

Friz.  
Reacties

Nog geen reacties

Je moet ingelogd zijn om te reageren