Tatoeages, helemaal hip and happening in celebrity land. Hollywood is gevuld met celebs bedekt met een of meerdere tatoeage(s). Soms zie je ze meteen, maar meestal zijn ze onopvallend of bedekt door kleding. Wij gingen voor de tweede keer op zoek naar bekende meiden die met inkt op hun lichaam hebben laten schrijven en showen jullie de creaties & betekenissen!

Achter iedere tatoeage zit vaak een verhaal of reden. Er gaan ook een aantal bedenkuren aan vooraf, want een tatoeage heb je voor altijd, dus er 'zomaar' een laten zetten kun je beter niet doen.

Lady Gaga
Lady Gaga is niet standaard, dat weten we allemaal. Gaga herself heeft maar liefst negen(!) tatoeages! Opvallend, al haar tatoeages zitten maar aan een kant van haar lichaam als respect voor haar vader. Hij had haar gevraagd om een kant 'normaal' te houden.

lady gaga tatoeages
Dit is Lady Gaga's Duitse tatoeage met een tekst van haar favoriete schrijver Rainer Maria Rilke. Kort gezegd staat er: 'Zou je doodgaan als je niet meer mocht schrijven?' Dit herinnert haar iedere dag aan haar schrijfgave.

De andere acht tatoeages van Lady Gaga verschillen van een eenhoorn tot bloemetjes.

lady gaga toeages lady gaga toeages
De eenhoorn op haar been staat voor zeldzaamheid en het unieke karaker. Met haar 'Born this way' steunt ze alle mensen die homoseksueel zijn. Haar vader tatoeage heeft ze laten zetten vlak nadat haar vader een succesvolle hartoperatie had.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Gaga heeft drie madeliefjes op haar schouder. Deze tatoeage is al wat ouder en het is onbekend wat deze tatoeage betekent. 'The little monsters' tatoeage heeft Gaga laten zetten als bedankje voor haar fans. Ze had namelijk twee Grammy's gewonnen en ze was haar fans zo dankbaar dat ze deze tatoeage liet zetten. Little monsters staat dus voor haar fans, zo noemt Gaga ze namelijk.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Op de foto aan de linkerkant zie je een bloem met muzieknoot. Dit was Gaga's eerste tatoeage. Voor haar is muziek altijd erg belangrijk geweest, vandaar dit exemplaar. Op de foto aan de rechterkant zie je een vredesteken om haar te herinneren aan John Lennon, een van haar muziek idolen.

lady gaga toeages lady gaga toeages
Deze grote tatoeage met rozen loopt van haar onderrug tot aan haar zij. Deze tatoeage is gezet door Kat von D. Ze had spijt van de tatoeage links hierboven, de bloem met muzieknoot, waardoor ze deze tatoeage er overheen heeft gezet. De 'Tokyo Love' heeft ze samen met haar Haus of Gaga gezet, haar team van stylisten ontwerpers om het Haus of Gaga te vereren.

Katy Perry
Katy heeft vier tatoeages. Haar eerste, de 'Jesus' tatoeage, heeft ze laten zetten op haar achttiende omdat ze uit een gelovige familie komt. Ze heeft deze laten zetten zodat ze zich herinnert waar ze vandaan komt. Verder heeft ze twee hele vrolijke tatoeages van een aardbei en een pepermuntje. Haar vierde tatoeage heeft ze laten zetten met Russel Brand, ze hebben allebei 'Go with the flow' in Sanskriet op hun lichaam staan.

katy perry tatoeages katy perry tatoeages
Haar pepermunt tatoeage staat voor haar Teenage Dream album en de California Dreams Tour, deze hebben namelijk beiden een snoep-thema.

katy perry tatoeages katy perry tatoeages
Haar aardbei tatoeage staat voor haar album One Of The Boys. Bij de tour die daarbij hoorde had ze namelijk allerlei aardbeien op het podium.

Miley Cyrus
Je zou het misschien niet zeggen, maar Miley Cyrus heeft nog meer tatoeages dan Lady Gaga. In totaal heeft Miley er namelijk 16! De meeste zijn allemaal klein, zo heeft ze op haar handen al 7 tatoeages. Namelijk een hartje, een kruis, een vredesteken, 'Karma', een gelijkteken, een boos oog en 'Bad'.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Omdat Miley gelovig is heeft ze een kruis op haar ringvinger getatoeëerd. Haar dromenvanger tatoeage is de grootste tot nu toe, hij staat op haar rechterzij en de vier veren staan voor haar broers en zus.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Haar Just Breathe tatoeage was haar eerste. Deze tatoeage staat voor haar overleden vriendin Vanessa en haar twee overleden opa's. In haar oor staat het woord Love, dat helpt haar alleen maar positieve dingen te horen en het negatieve geroddel te negeren.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op haar pols heeft Miley een anker staan voor een gevoel van veiligheid. Ze heeft deze tatoeage laten zetten toen ze voor haar tour in Brazilië was. Op haar enkel staat een doodshoofd die ze samen heeft laten zetten met haar verloofde Liam Hemsworth.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Miley heeft veel tatoeages op haar vingers. Zo staat er 'Bad' in rode inkt ter nagedachtenis van Micheal Jackson. Er staat ook een gelijk teken op haar vinger met de gedachte: 'Alle liefde is gelijk'.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op de buitenkant van haar rechter wijsvinger staat een boos oog als respect voor het hindoeïsme. Het hartje op haar pink is een gedeelde tatoeage met haar familie. Iedereen in haar familie heeft namelijk deze tatoeage ergens zitten.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Ook haar Karma tatoeage is gezet als respect voor het hindoeïsme. Het betekent dat goede mensen goede dingen overkomen. Op haar linkerarm staat 'Love never dies', daar gelooft Miley in.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op haar linker pols staat het ‘Om’ symbool: ॐ. Dit symbool is een heilig symbool in het hindoeïsme. Om is een trilling die goddelijke energie vertegenwoordigt. Op een van haar andere vingers heeft ook Miley een vredesteken omdat ze in vrede gelooft.

miley cyrus tatoeages miley cyrus tatoeages
Op Miley's rechter onderarm staat een quote van voormalig Amerikaans president Theodore Roosevelt. Er staat: “So that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.” Deze tatoeage is haar laatste tot nu toe. Op de rechter foto zie je een Romeins nummer, Miley heeft tot heden toe hier nog steeds niet over gesproken dus wij weten de gedachten er niet achter. Jullie wel?

Demi Lovato
Demi heeft negen tatoeages. Van een veertje achter haar oor tot een inspirerende tekst op haar zij met 'You make me beautiful'. Haar meest waardevolle tatoeages staan op haar pols 'Stay strong'. Die herinneren haar er iedere dag aan haar rehab en dat ze sterk moet blijven zodat ze niet terug hoeft.

demi lovato tatoeages
Op de foto zie je haar 'You make me beautiful' tatoeage. Deze tekst kom van het liedje “Beautiful” by Bethany Dillon die haar leven zou hebben veranderd.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Op haar rechterhand staat een kruis en dit staat voor haar geloof. Op de rechter foto zie je haar Faith tatoeage die ze samen heeft laten zetten met Lauren Martin die ze heeft ontmoet bij rehab.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Achter haar oor heeft Demi een blauwe veer zitten, deze heeft ze gewoon voor de lol laten zetten. Op haar linker pols zit een kusje die haar herinnert aan vriendschap en het feit dat ze het leven niet te serieus moet nemen. Ook Hanna Beth Merjos, Ivey Ensley en Lauren Pietra hebben deze tatoeage als hechte vriendengroep.

demi lovato tatoeages demi lovato tatoeages
Demi heeft net als Miley een vredes tatoeage op haar vinger, namelijk het woord 'Peace' staat er met inkt ingeschreven. Ook staat er, zoals je ziet op de rechter foto, 'Rock and Roll' op haar vingers, omdat ze groot fan is van Rock and Roll.

demi lovato tatoeages
Deze Stay Strong tatoeage herinnert haar sterk te blijven. Ze heeft namelijk enkele tijd in rehab gezeten en daar wil ze niet naartoe terug.

Ashlee Simpson
Ashlee heeft als een echte rockchick ook een aantal tatoeages. Ze heeft er in totaal acht. Ashlee heeft zeven kleine tatoeages vooral op haar polsen en vingers en een grote bloem op haar arm.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Een kersje op haar enkel, waarom ze deze tatoeage heeft weten we alleen niet. Het veertje op haar rechterpols was ook snel gezet, want ze kreeg er spijt van. Binnen een maand was er een grote bloem, die je een paar foto's later ziet, overheen getatoeëerd.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Tussen haar vingers zit een hartje die ze als liefde voor Pete Wentz heeft laten zetten. De Love op haar pols heeft ze laten zetten om te vieren dat haar tweede album, I Am Me, af was.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
De 3 onder Love is er later bijgekomen als een symbool voor haar assistente Nicole die haar iedere keer drie kussen geeft om geluk te wensen. Natuurlijk kon Ashlee ook niet achterblijven en zo heeft ook zij een peace teken op haar vingers.

ashlee simpson tatoeages ashlee simpson tatoeages
Het sterretje op de linker foto was haar eerste tatoeage. Ze heeft deze laten zetten na het maken van haar album Autobiography. Een aantal vrienden van haar hebben deze tatoeage ook. Maar net als het veertje is deze tatoeage bedekt door haar grootste tatoeage: de bloem op haar pols. Ze heeft achter deze tatoeage geen reden, ze wilde hem gewoon.

Een ding is zeker, deze hollywood babes hebben het niet bij maar een tatoeage gehouden. De meeste tatoeages zijn klein en subtiel, maar langzamerhand komen er steeds meer bij. Van hele mooie sierlijke tatoeages tot klein maar krachtige tekeningetjes.

Wat vind jij van al deze tatoeages? Vind jij het teveel?

Bron: Stealherstyle

Door: Jitske

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Stefaniebeauty

05:10 23/10/2013 Demi's tattoeages zijn stuk voor stuk mooi en betekenisvol.

Tezzie

01:09 18/09/2013 ik vind het hartje van miley cyrus heel leuk!!!

SuperrWoman

09:06 04/06/2013 demi lovato heeft voor haar nieuwe album 'now i'm a warrior' op de schouder blad laten zetten omdat het liedje warrior veel van haar verleden verteld

Lovatic-<3

09:03 30/03/2013 Demi heeft sinds november ook 12 vogeltjes vanaf haar Fatih tattoo tot ongeveer haar polsen.

Fairytears.

11:03 29/03/2013 vind die van demi en gaga het best ;3 mrja hou niet zo van al die mini tattoos. the real big ones are the best...

grizzle

07:02 06/02/2013 ik vind dat hartje op pink wel lief ♥

Ibtissam

05:10 12/10/2012 vind die van miley in haar oor echt een leuke gedachte achter hebben

phelps

04:10 12/10/2012 Als ik er eentje zou nemen zou het of een zonnetje zijn of de 2 sterren die naar Neverland leiden (van Peter Pan). Zou er eerlijk gezegd nooit zoveel nemen, hooguit 1/2 kleintjes.

Tessie

08:10 04/10/2012 een beetje erg veel tattoos....

BABYBEMINE

03:09 18/09/2012 de tattoo's van Miley Cyrus en Demi Lovato zijn echt mooi ik zou ook wel een tattoo willen van MJ Bad of Thriller :)

sameoldme

07:09 17/09/2012 Demi heeft nu ook Let go & Let God op dr voeten staan :)

Julie

10:09 16/09/2012 nice!

Marijke

09:09 16/09/2012 ik vind miley echt een mooi meisje. maar sorry, lach me dood om die siliconen neptieten die uit haar bikini steken. hahahaha

Bohemianchic

08:09 16/09/2012 Ik vind dit een erg leuk artikel! Interessant. Ik]zou graag nog een vervolg willen lezen, misschien met Johnny Depp? Haha<3

Denise_J

04:09 16/09/2012 Ik wil ook wel een kruis op mijn pols.

NeverxLookxBack

10:09 16/09/2012 Ik haat tatoo's. Ze verminken je voor het leven!. Denk na A.U.B!.

Anoniem

07:09 15/09/2012 wat een spelfouten zeg controleren ze dat niet?

jeepeetje

11:09 15/09/2012 Opzich een leuk artikel, maar ik moet toch eerlijk zeggen dat er bizar veel spelfouten ed. in zitten. Kom op girlscene dit kan veel beter! En nee dit is niet aanvallend bedoeld. Dit is gewoon gezonde, opbouwende kritiek!

HetHart

09:09 14/09/2012 Jammer, ik vond dit een leuk artikel, maar de vele spelfouten vond ik wel irritant. Vooral in het Demi Lovato-stukje waren die fouten erg storend. Maar wel een leuk artikel!

Madeline

08:09 14/09/2012 Ik vind Miley's tattoo's op zich wel leuk maar ik vind het zo vreemd dat het allemaal tussen haar vingers is gepropt. Als ik dat meisje een hand zou geven zou ik haar denk ik ook niet serieus kunnen nemen. Zelf ben ik groot fan van tattoo's. Mijn ouders zijn er zwaar op tegen en ik wil later een baan waarin ik geen opvallende (pols, oor, onderarm enz) kan zetten (bedrijfskunde) anders had ik er al n heleboel haha. Loveit!

Jaleesa

08:09 14/09/2012 ik snap niet waarom ashlee wordt gekozen, ze is niet meer echt bekend.. maarja wel een leuk artikel.. zou ook graag een mannenversie hiervan zien :)

ICouldBeTheOne'

07:09 14/09/2012 dat hartje op miley's pink <33

J4SMIEN

07:09 14/09/2012 Ik wil ook een 'Bad' tattoo ter ere van Michael♥ Ik hou opeens 10x meer van Miley :)

somany

07:09 14/09/2012 Kom ik weer hier (vraag me niet waarom) is mijn bericht zonder iets te zeggen gewist. Sodejuh -.- GIRLSCENE haal dan ook maar direct mijn vorige bericht weg waar ik vertelde dat ik dit een leuk artikel vond. #niet dus Mijn bericht was niet beledigend of negatief. Ik zie het meer als de waarheid en mijn vorm van meningsuiting.

Limi

05:09 14/09/2012 Leuk artikell!

Cutiebeauty

05:09 14/09/2012 Miley's love tatoo heeft een mooie betekenis. Is ze nou christen of hindoe? beetje vaag. Verder jammer dat er geen mannelijke tattoo's bij staan :( (johnny depp ofzo <3 ) Grappig dat er ook een paar tattoo's zijn om aan liefde te worden herinnerd.. liefde vergeet je toch niet? Dat hoort niet op je lichaam maar in je hart

WestlifeLover

04:09 14/09/2012 Ik vind die tattoe van miley in haar oor écht geweldig! verder vind ik het wel een beetje raar dat ze én een kruis voor het christendom heeft staan, maar ook een paar hindoeisme tattoes. ik snap dat niet helemaal ^^

Gast

04:09 14/09/2012 Wtf. Hoe hypocriet. Miley heeft een kruis 'want ze is gelovig' en vervolgens een miljoen tattoo's van het boeddhisme.Dafuq. Geloofwaardig hoor. Net als het schijngeloof van alle andere celebs die met grote kruizen rondlopen en beweren dat het iets te betekenen heeft. Mooie praatjes, want het klinkt zo goed. Bah.

humannature

03:09 14/09/2012 ik ben niet zoooo'n fan van tatoeages, maar ik vind dat Miley wel een paar hele mooie heeft! dat "Love" op haar oor heeft echt een mooie betekenis, en hij valt niet zo op. En dat "Bad" op haar vinger is ook super. Love Michael Jackson!!!

01:09 14/09/2012 gratis en snel geld verdienen= meld je aan via https:// www. cash4girls.nl/aanmelden.php?ref=38931 je krijgt echt uitbetaalt, super site!

Grietje_

12:09 14/09/2012 Ik ben het eens met psychoROSE. Het valt me echt op dat heel veel celebs kwalitatief niet zulke goede tattoo's hebben. Hier weer een paar mooie voorbeelden. Vooral bij Lady GaGa. Nee, ik begrijp het niet. Tattoo's kunnen zoveel mooier zijn.

Defenestration

10:09 14/09/2012 hoeveel artikels zijn er al over de tattoo's van celebs? :') En mileys hand ziet eruit alsof ze zich verveelde op school.

XmandyyXxx

09:09 14/09/2012 hmm ik ben niet zo van de Tatoeages.. eigenlijk maar sommige vind ik wel leuk :)

Abso

08:09 14/09/2012 Lady Gaga heeft er inmiddels een tatoeage bij! Een ankertje, ze heeft het laatst in A'dam door Henk Schiffmacher laten zetten

Boppin Betty

05:09 14/09/2012 Ik snap niet dat ze stuk voor stuk zo'n shabby tattoo hebben. Er zijn zoveel goede tattoo artiesten, waarvoor je dus VEEL geld moet neertellen. Prijzen boven de 1000 euro per uur bijvoorbeeld. En dan nog, kiezen deze rijke sterren ervoor om een lelijke tatoeage te zetten, I don't get it.

Deem17

11:09 13/09/2012 Er zitten best mooie tattoo's tussen! Alleen 1 ding klopt niet, als lady gaga maar aan 1 kant van haar lichaam tattoo's mag hebben, hoe kan het dan dat ze op haar rechterarm een tattoo heeft maar ook op haar linkerbeen?

somany

11:09 13/09/2012 @Jalos, Haha nee ik heb 't gezien. Campinos juuiiiist dat waren ze! Ik ga kijken of ze dat nog ergens verkopen. Tnx meid!

jalos

11:09 13/09/2012 @manymore hhm weet niet of je nu nog hier kijkt maar was dus ook vergeten hoe het snoepje heten dus even gezocht ze heten CAMPINO'S waren erg lekker!

somany

10:09 13/09/2012 Weet iemand hoe dat rood/witte snoepje heet dat Katy Perry op d'r lichaam heeft? Ik ken t van vroeger en heb dr direct trek in gekregen!! Alleen ben ik de naam kwijt haha BTW leuk artikel Jitske

Lisa

10:09 13/09/2012 Ik wist niet dat Miley zoveel tatoeages had :o

Koffiefotografie

09:09 13/09/2012 Ik wil heel graag 'fearless' op mijn pols later. Doe het nu vaak met pen/stift/henna haha.

ernur

09:09 13/09/2012 Ik vind die veer bij demi lovato suppeeer mooi! En LOVE bij miley cyrus

lovefeeling

09:09 13/09/2012 Ik heb niet zoveel met tattoo's..

Luna

09:09 13/09/2012 ik wil zelf echt heel graag muzieknootjes ergens :)

Luna

09:09 13/09/2012 waaauw leuk artikel.

ixchel

08:09 13/09/2012 dat blauwe veertje van Demi is echt mooi! Leuk artikel

XoxoHz

08:09 13/09/2012 leuk artikel!

Anoniem

08:09 13/09/2012 ik wil er ook wel een maar ik ben bang dat het pijn doet.

Anahit

08:09 13/09/2012 Ed Sheeran niet te vergeten! :D

Anahit

08:09 13/09/2012 Ik vind de tattoo's van bandleden altijd zo geweldig. Als ze van die sleeves hebben, kijk maar naar Oli Sykes. En omg, Danny Worsnop, Kellin Quinn, Austin Carlile, Skrillex en Ben Bruce hebben ook awesome tattoo's! *fangirling*

Je moet ingelogd zijn om te reageren