[AFGELOPEN]Het is de droom van iedereen die toe is aan vakantie: een tropisch eiland, lekker zwemmen en daarna frietjes eten... Zie je het plaatje voor je? Mooi, want Nederland is een eiland rijker! Je leest het goed, want dat hagelwitte strand met wuivende palmbomen en een waterval vind je 'gewoon' in de buurt van Volendam en guess what? Jij kunt er een dag doorbrengen. Lees snel verder voor meer informatie.

McDonald's weet precies waar behoefte naar is in Nederland: een chill tropisch eiland, maar dan dichtbij huis. Denk aan 400 m2 speel (en relax)plezier inclusief palmbomen. Alsof je uren in het vliegtuig hebt gezeten. Of nou ja, als het zonnetje schijnt dan. ;-)

mcdonalds eiland

McDonald's eiland

Als je iets te vieren hebt moet je natuurlijk wel mensen uitnodigen en super leuk: wie weet ben jij wel één van de lucky winnaars die met een vriendin lekker een dag chillt op het McDonald's eiland! Hoe een dag op het Good Times Island eruitziet blijft geheim (grrrr), maar het schijnt aan fantastische dag te worden als je eenmaal voet op het hagelwitte strand zet. Ze hebben wel alvast een tipje van de sluier gelicht en dat is dat er in ieder geval geen gebrek is aan frietjes, hamburgers en drankjes. Wij trekken onze badpak alvast uit de kast. 

En pssst: wil je via Girlscene winnen? Dan moet je het volgende doen:
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win"). Laat daar ook je adresgegevens + je e-mailadres achter!
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Isabel

05:06 17/06/2017 Super gave winactie!

xsam.h

03:06 17/06/2017 ik hoop echt dat ik win! x

Je moet ingelogd zijn om te reageren