Een modellencarrière overhouden tijdens het bezoeken van je favoriete festival? Het klinkt als een droom, maar het overkwam de 18-jarige Fries; Boy. Terwijl hij het concert van Justin Bieber bezocht op het festivalterrein van Pinkpop, werd de jonge god gespot door een aantal meiden. De foto wordt nu massaal gedeeld op social media. Benieuwd naar deze knappe hunk? Wij hebben de foto en oordeel zelf!

De 18-jarige Fries, Boy Roeles, ging viral nadat een foto van hem op Pinkpop werd gedeeld. Hij werd door een aantal meiden gespot tijdens het concert van Justin Bieber die de foto verspreidde op social media.

"Het was wel even druk de afgelopen dagen", vertelt Boy. "Als ik de reacties op mijn foto zie denk ik de hele tijd: ‘Ben ik dit nou echt?’.’’

Ondertussen is Boy al benaderd door verschillende modellenbureaus, maar of hij ook model wil worden weet hij nog niet. Boy werkt nu als beveiliger bij het Leeuwardense Poortvliet Veiligheidsdiensten. "Ik laat het voorlopig allemaal even bezinken en dan zien we wel wat er gebeurt.’’ 

Slecht nieuws voor ons ladies; Boy is namelijk al bezet. We hopen maar dat we hem in verschillende campagnes kunnen bewonderen. ;-)

 

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) op

 

 

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) op

 

 

Een bericht gedeeld door boy (@boyroeles) opLees ook:

 

Bron: Ad | Beeld: iStock

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Umbrella

05:06 09/06/2017 Ik vind het ook niet bepaald een knapperd, maar smaken verschillen ofc :)

pauline

04:06 09/06/2017 niet mijn smaak

Je moet ingelogd zijn om te reageren