Door het einde van het eerste seizoen van Riverdale zijn er zoveel vragen. Waarom bepaalde dingen zijn gebeurd, bijvoorbeeld. En zonder spoilers weg te geven: Riverdale had volgens KJ Apa (Archie) een heel ander einde. Wait, what? Jup, KJ heeft zojuist het één en ander onthuld over het einde van het eerste seizoen. Lees maar mee.

Omdat niet iedereen al aflevering 13 van Riverdale heeft gezien mogen we nog niet veel zeggen, maar boy, wat was het een seizoen. En voor degenen die het wel hebben gezien: hoe freaking onverwacht is het einde? Nu kunnen we je vertellen dat het einde voor KJ Apa en Luke Perry (Archie's vader) óók heel raar was.

riverdale

Heel ander einde

De kleinste spoiler ever: de laatste scène eindigde dus met Archie en Fred. Er gebeurde véél en het was intens. Maar deze scène had eigenlijk helemaal niet zo moeten zijn. Of nou ja, wel natuurlijk, maar het stond eerst nog niet op de planning. Tijdens Comic Con in Londen vertelt KJ dat hij de avond voor hij op de set werd gewacht om de scène te schieten een wijziging toegestuurd kreeg. "We hadden een heel ander einde tijdens de opnames. Alleen Luke en ik kregen het einde toegestuurd voor we de scène opnamen." Maar Archie, wat was het einde dan wél? Geheimzinnig vertelt hij dat het iets met de Blossoms te maken heeft.

Holy moly. Je kunt dan wel raden hoe laat het is...

Lees ook:

Bron: Zmonline.com | Beeld: Warner Bros

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

DARYLDIXON

06:06 06/06/2017 @greengaredn Ik vind het ook een leuk artikel. Als je het niet kijkt lees het dan ook niet.

sapphirenruby

04:06 06/06/2017 @greengarden: ik (persoon met netflix) vind het toevallig WEL een leuk artikel.

mila_jergi

04:06 06/06/2017 AAAAAH shade

greengarden

10:06 06/06/2017 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH nu gaat ieder artikel weer over een of andere KJ APA. over zijn naam en weet ik het wat nog niet meer. Ooit eens bedacht dat niet iedereen netflix kijkt en het dus ook helemaal niemand iets boeit! Het valt me wel trouwens op dat al deze artikelen van dezelfde persoon komen

Je moet ingelogd zijn om te reageren