Een tripje naar New York: veel meiden dromen ervan. Voor de 18-jarige Alyssa Elsman werd die droom werkelijkheid. Ze was met haar familie in de Big Apple voor een fantastisch stedentripje. Maar dat tripje veranderde in een nachtmerrie. Gisteravond sloeg het noodlot toe toen een auto op een menigte in reed op het drukke Times Square. Het werd Alyssa fataal... 

Noodlot

Waarschijnlijk heb je het al op het nieuws voorbij zien komen. Gisteravond reed de 26-jarige Richard Rohas, die onder invloed was van drank of drugs, in de verkeerde richting op het kruispunt van 7th Avenue en 45th Street. Hij reed met hoge snelheid in op het voetpad, waar tientallen voetgangers liepen. Zo ook de 18-jarige Alyssa. 

Verkeerde plaats

Alyssa's familie was even op de hotelkamer, maar Alyssa voelde zich niet lekker en ze besloot om even een wandeling te maken met haar 13-jarige zusje. Op dat moment reed de chauffeur de stoep op. Alyssa was op de verkeerde plek op het verkeerde moment. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor de tiener was het te laat. Ze overleed op Times Square. 

Geen bericht terug

“Ik wist dat er iets aan de hand was toen ze niet meteen terugstuurde op een sms," vertelt Alyssa's vriend. aan de New York Post. “Ze was daar normaal heel snel in. Ik wist meteen dat er iets erg gebeurd was. Ze was alles voor mij. Ze motiveerde mij, hield van mij, gaf alles voor mij. Ik weet niet wat ik moet doen zonder haar”.

Lees ook: 

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Peej

04:05 30/05/2017 Heftig!

Anoniem5678

11:05 21/05/2017 @MN De definitie van terrorisme is geweld plegen met een politiek doel. Deze man blijkt dus niet op de menigte zijn in gereden voor een politiek doel en dus is het geen terroristische aanslag. Het is ook niet zo dat aanhangers van de IS die aanslagen plegen (ik ga ervan uit dat je daarop doelt) terroristen worden genoemd omdat ze islamitisch zijn, ze worden terroristen genoemd omdat ze geweld plegen met een politiek doel.

MN

05:05 21/05/2017 Grappig dat dit ook terroristische aanslag is maar hij gewoon in de nieuws verward en onderinvloed wordt bestempeld en niet als een terrorist. ALLEEN MAAR OMDAT DIE GEEN MOSLIM IS! Jullie girlscene doen er ook nog eens goed aan mee!!!!

DARYLDIXON

06:05 19/05/2017 Hij heet Richard Rojas, niet Rohas.

Famke Dusault

11:05 19/05/2017 Wow heel erg! Ik was daar een paar weken geleden nog...

LovaticForever15

10:05 19/05/2017 Heftig zeg!

Je moet ingelogd zijn om te reageren