Met een vakantie op de planning zijn we op Girlscene HQ weer fanatiek aan het sporten geslagen. En nou ja, het betekent eigenlijk ook dat we nog meer redenen hebben om nieuwe sportkleding te kopen. Guilty. Maar wist je al dat je tegenwoordig helemaal niet zoveel geld hoeft uit te geven om kwalitatief goede sportitems te vinden? Girlscene deelt het geheim met je.

Er zijn een paar dingen belangrijk als je nieuwe sportkleding koopt. Ten eerste wil je graag leuk voor de dag komen als je jezelf in het zweet werkt, dus de kleding moet er mooi uitzien. Ten tweede is het heel belangrijk dat de kleding goed zit. Aan afzakkende broeken heb je nu eenmaal niets. En tot slot is het een puntje van kritiek als kleding niet goed ademt. Maar waar scoor je dan items die aan alle criteria voldoen? Nou, bij Lidl tegenwoordig!

Lidl Crivit Pro

Sinds gisteren ligt de Lidl Crivit Pro in de schappen en Girlscene heeft als eerste de kleding getest. We hebben niet alleen foto's gemaakt, maar ook een kleine work-out gedaan om te zien of de items door te test komen. En het antwoord? Ja! Je kunt squatten, springen en lunges doen zonder dat je broek maar een centimeter naar beneden zakt. Wel zo fijn. De kleding is betaalbaar, voelt kwalitatief goed aan en zit comfortabel. We like. De stof ademt omdat het voorzien is van NILIT Breeze, waardoor de warmte niet ophoopt. Dat zit net even wat prettiger op de huid! Oh, en sport je liever 's avonds? De items hebben reflecterende elementen zodat je goed zichtbaar bent.

Prijzen

Maar eh... wat ben je nu daadwerkelijk kwijt bij de kassa? Girlscene zet de prijzen van de items op de foto's voor je op een rij.
Sportshirt: €4,99
Sporttop: €3,99
Sportlegging: €6,99
Sportbh: €6,99
Bidon: €2

Klik hier om alle sportmode te zien.


Pssst, er is ook fitnessaparatuur! 
Fitnessbandenset: €5,99
Balanskussen: €5,99


De Lidl Crivit Pro collectie ligt nog één à twee weken in de winkels en lidl-shop.nl.

Lees ook:

*Dit is een advertorial

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

LovaticForever15

08:05 17/05/2017 Leuk zeg!

SelenaxxGomez

07:05 16/05/2017 Ziet er leuk uit en voor een goedkope prijs. Ik ga het zeker halen!

Je moet ingelogd zijn om te reageren