Aan een simpele vind ik leuk doen we niet meer in 2017. Nope, met zoveel opties om aan te geven wat je ergens van vindt - geweldig, verbluft, verdrietig - is een duimpje omhoog niet altijd genoeg. Maar is je al opgevallen dat er iets nieuws tussenstaat? Het bloemetje heeft een comeback gemaakt maar eh... wat betekent het eigenlijk?

Da's een goede vraag! Misschien heb je de bloem vorig jaar al gespot, misschien heb je 'm compleet gemist. Maar hoe zit het met de betekenis? Is het omdat het voorjaar is begonnen en het eindelijk warmer wordt in Nederland? Is het om iemand een bloemetje te wensen? Flower power? Nope. Facebook geeft antwoord.

Moederdag

Het bloemetje werd ter ere van Moederdag teruggebracht. Op 14 mei zetten we natuurlijk onze moeder in het zonnetje, net zoals in 79 andere landen ter wereld. Nu heeft Facebook de paarse bloem dus weer tussen de vind ik leuks gezet als 'dankbaar' reactie. Ahhhh, dat is best lief, toch?

Lees ook:

Beeld: Facebook | Bron: Cosmopolitan.com/uk

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

eenhoorn12

03:05 18/05/2017 ja meiden ik wist het eigenlijk ook niet ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord

☾farah_bznii☽

05:05 16/05/2017 Eerlijk gezegd vroeg ik me wel af wat die bloem betekende.. sorry dat ik zo 'knetterdom' ben lol

Vleeseter

01:05 16/05/2017 Het staat bij het bloemetje wat het betekent....

Demiixx

11:05 16/05/2017 Je zou wel knetterdom zijn als je dat niet door hebt gehad. Dat bloemetje werd nota bene afgelopen zondag op Moederdag geïntroduceerd. Waar zou het dan anders in hemelsnaam voor moeten zijn?

Je moet ingelogd zijn om te reageren