Geld verdienen met Rosebud en trappetjes weghalen van het zwembad: sinds de uitkomst van The Sims (17 jaar geleden!) zijn we allemaal verslaafd geweest aan dit spel. En nu komt er een nieuwe verslaving aan, want uitgever Electronic Arts komt met The Sims Mobile voor Android en iOS. Best news ever!

Altijd en overal

Terwijl je in de trein zit maak je even carrière in The Sims en wanneer je eigenlijk moet leren, regel je liever een date voor jouw Sim. Het verslavende spelletje altijd en overal kunnen spelen, hoe leuk is dat! Binnenkort wordt het werkelijkheid. 

Game trailer

Er komt zeer binnenkort een mobiele versie van The Sims waarin je jouw eigen personages ontwerpt, hun huizen bouwt en hun leven in (goede) banen leidt. De game trailer ziet er in ieder geval al heel goed uit. We kunnen niet wachten!

Wanneer The Sims voor je telefoon uitkomt en wat het gaat kosten is nog niet bekend. 

Lees ook: 

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

AnnaB

04:05 18/05/2017 Is het al bekend wanneer het uitkomt? Lijkt mij wel wat

SelenaxxGomez

11:05 13/05/2017 Je kan het met APK downloaden! (Het is gratis!)

Electric

02:05 12/05/2017 Ik heb hem gewoon gratis gedownload al met apk (omdat ie al uit is in Brazilie). Veel beter dan Sims Freeplay, dat kon ik echt niet spelen, slurpte batterij (terwijl ik gewoon een goede telefoon heb).

Isabelle

11:05 12/05/2017 Vet leuk! Maar ik weet eigenlijk nu al dat als het geld gaat kosten ik het niet ga kopen. bovendien zal het wel veel geheugrn kosten... dat is ook een klein puntje...

Je moet ingelogd zijn om te reageren