Het moment dat je Primark binnenloopt, wéét je al dat je niet met lege handen de deur uit gaat. De winkel is goed voor onze portemonnee. Van jurken en truien tot oorbellen en schoenen: je hebt vast meerdere items van Primark in de kast liggen. Maar Primark komt nu met een totaal nieuw item speciaal voor de zomer en er zit een enorme run op. Houd je ogen vast open: deze zomer musthave wil iedereen hebben!

Instagram staat er vol mee: een zwembad vol opblaasbare donuts, knalroze flamingo's en schattige unicorns. Bella Hadid en Taylor Swift zijn er al mee gespot en stiekem zijn wij best jaloers. Helaas kost zo'n opblaasbare accessoire al snel €100, best prijzig voor een opblaasdier... Gelukkig kun je dit geld gewoon in je vakantie steken, want deze zomerse musthave ligt nu gewoon bij Primark in de winkels!

Zie jij jezelf al shinen op vakantie met een opblaasbare unicorn? Of wat dacht je van een roze flamingo mee naar het zwembad? Voor deze toffe items maken wij wel wat ruimte in onze koffer, want deze gaan absoluut mee op vakantie deze zomer!

 

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

 

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Primark heeft verschillende exemplaren in haar collectie. Van een roze donut tot een flamingo, unicorns en een zwaan. Met welk exemplaar ga jij de show stelen deze zomer?

Lees ook:

Bron: DailyRecord.co.uk | Beeld: Pixabay

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Demiixx

09:05 11/05/2017 Die flamingo ligt voor €10 al een tijdje bij de Xenos. Net als de donut en opblaasbare beker houders

Noortje

08:05 10/05/2017 Budgettip: Je kunt bij de action ook een opblaasbare flamingo kopen tussen de 4 en 5 euro!

_Eef.cm_

03:05 10/05/2017 Die flamingo O.O

Je moet ingelogd zijn om te reageren