De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent maar één ding: bijna tijd voor festivals! Het moment om niet alleen keihard uit je dak te gaan, maar ook om alles uit de kast te trekken om er zo fashionable mogelijke uit te zien. Wij hebben een tip voor je: met dit BALR. jurkje zit je sowieso goed! Pssst... aan het einde van het artikel staat een kortingscode! 

BALR. komt met de Mesh Dress; een elegant jurkje dat je op elke gelegenheid kan dragen. Van een dagje op het strand tot een avond op een festival, gecombineerd met de juiste schoenen werkt de Mesh Dress altijd. Het jurkje heeft een doorzichtige buitenlaag en een subtiel outlined logo op de rug. De twee lagen en de zijsplits geven het geheel een speels effect.

Mocht je het tijdens het festival of een ander feestje koud krijgen, dan kun je jezelf warm houden met de BALR. cardigan. Ook leuk om gewoon te dragen natuurlijk ;-). Als je naar beneden scrollt zie je niet alleen de Mesh Dress en de cardigan, maar ook een kortingscode! 

jurk balr festival

balr festival jurk
Shop het BALR. festival jurkje hier

balr vest zwart
Shop de BALR. cardigan hier

balr korting

Lees ook: 

*Dit is een samenwerking met BALR. 

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Ritoot

03:04 18/04/2017 Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/

kopjechino

11:04 14/04/2017 Hij is wel erg kort? en wtf 125 voor dit? Ik zou er net 20 euro voor betalen.

Je moet ingelogd zijn om te reageren