Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Isabel. 

Hi! Mijn naam is Isabel, ik ben 19 jaar oud en woon nog lekker thuis bij mijn ouders. Ik studeer International Business Administration en breng over het algemeen redelijk wat tijd door op mijn kamer, onder andere om te leren. Ik wilde mijn kamer hier pas delen als hij helemaal af was, dus bij et voila:

Sinds een jaartje ben ik wat bewuster bezig met interieur en styling. Daarom zijn afgelopen zomer al mijn muren wit geverfd, zodat ik mijn kamer opnieuw kon inrichten en aankleden.

Inspiratie komt vooral van Pinterest en Instagram. Ik houd van een minimalistische stijl, met veel wit, eikenhout en mooie plantjes.

De foto's en de wereldkaart aan de muren maken deze kamer echt 'mij' en de lampjes aan mijn bed zorgen voor de cosy sfeer 's avonds. Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook: 

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Peej

05:05 16/05/2017 Mooie details!

Peace

06:05 13/05/2017 Ik vind de kamers vaak niet zo mooi, beetje rommelig. Maar dit keer iemand met mijn smaak :) Leuk

Linda

11:05 12/05/2017 Erg mooi! Ik hou van minimalistisch

Iloveyoutothemoonandback

07:05 12/05/2017 Echt heel erg mooi!

LovaticForever15

09:05 11/05/2017 Wauw! Je hebt echt een prachtige kamer!!

Je moet ingelogd zijn om te reageren