Girlscene.nl gaat over fashion en beauty, allerlei happy dingen in het leven. Helaas maak je soms ook minder leuke dingen mee. Want vervelende en heftige dingen horen jammer genoeg ook bij het leven. Sommige meiden hebben wel iets heel heftigs meegemaakt en willen hun verhaal graag met jullie delen. Deze keer het verhaal van een meisje dat haar beste vriendin verloor.

Een vriendin verliezen is het ergste wat ik ooit in mijn leven heb mee gemaakt. Ik zei altijd dit gebeurt mij niet. Het is allemaal nog heel vers. Op een zaterdag werd ik wakker met een vreemd voorgevoel... Ik wilde even mijn Facebook checken, zoals ik dat elke dag deed. Ik las mijn berichten. Ik had een berichtje van de moeder van mijn beste vriendin met de vraag of ik haar even wilde bellen. Ik belde meteen, zonder vermoeden. Ze vroeg of ik wilde gaan zitten en ik wist toen gelijk dat het fout zat. Ze vertelde dat mijn vriendin was overleden.

 
Ik was in tranen en kon het niet geloven. Ze vertelde me hoe het precies was gebeurd. Mijn vriendin had al haar hele leven zware astma. Ze moest elk jaar naar Zwitserland voor haar medicatie dat vond ik al erg, om haar dan een paar maanden te missen. Nu moet ik haar voor altijd missen. Mijn vriendin was op dat moment erg benauwd. Ze wilde haar medicijnen in nemen maar dat ging niet goed, waardoor ze neerviel met een hartstilstand. Reanimatie heeft niet geholpen, mijn vriendin sloot haar ogen en verliet ons. Achteraf wisten wij al dat ze nooit oud werd met al die medicijnen. We wisten het in ons achterhoofd al dat iedereen afscheid moest gaan nemen. Ik heb het gevoel dat mijn leven ook stil staat en het besef is er nog niet. Ik moet elke dag huilen als ik aan haar denk. Ze is uit het oog, maar niet uit het hart. Gelukkig hebben we super mooie en fijne herinneringen.

Die ochtend ben ik bij haar geweest, het was kil en koud, maar wat lag ze er mooi bij. Ik heb mijn laatste woorden aan haar uitgesproken. Hoe veel ik van haar hou en dat ik haar nooit ga vergeten.

Wil jij ook graag jouw heftige verhaal delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nlonder vermelding van: 'Heftig verhaal'.

Lees ook:

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

LovaticForever15

10:05 18/05/2017 Kippenvel... gecondoleerd meis

annoniempje

07:05 18/05/2017 omg erg wel mooi geschreven zat hier met traanogen

Je moet ingelogd zijn om te reageren