Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Mirjam.

Mijn naam is Mirjam en ik ben 19 jaar oud. Ik woon nog thuis, samen met mijn ouders en zus. Ik heb mijn kamer zelf ingericht en ben er heel blij mee! Ik hou heel erg van rustige en zachte kleuren, en heb dit dus ook verwerkt in mijn kamer.

Ik ben helemaal weg van lekkere geurtjes en mooie accessoires. Ik heb daarom ook een aparte plank in de kast ingericht voor mijn parfums. In mijn kamer kom ik helemaal tot rust, ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Lees ook:

Gerelateerde posts

Show je kamer: Kimberly

10/08/2017 | 0 1

Show je kamer: Rose

03/08/2017 | 0 0

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

LovaticForever15

07:04 21/04/2017 Vet mooie kamer! Lekker rustig, maar toch wel gezellig!

Je moet ingelogd zijn om te reageren