Hi lieve Girlscene lezeressen! Goed nieuws: vanaf nu mag ik - Roos -  de Girlscene redactie versterken voor de komende vijf maanden. Ik kijk er erg naar uit om allemaal leuke artikelen voor jullie te gaan schrijven, maar voordat ik hiermee ga beginnen stel ik mij eerst even aan jullie voor. Wil je meer over mij weten? Dan moet je even verder lezen.

Mijn naam is Roos en ik ben 22 jaar oud. Ik ben opgegroeid in een dorpje in het prachtige, en vooral verre, Twente. (Ik heb gelukkig geen accent, is me verteld ;-)) Ik heb net mijn minor Global Trendwatching afgerond en begin nu aan het laatste jaar van mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. In mijn vrije tijd spot je mij in de stad, met vriendinnetjes of ben ik verslaafd aan een nieuwe Netflix serie.

Vanaf vandaag spring ik elke dag op mijn fiets richting de Girlscene redactie om jullie de komende maanden op de hoogte te houden van alles wat te maken heeft met mode, lifestyle en beauty. Heb je nog leuke ideeën, vragen of tips? Kom maar doorrrr!

Natuurlijk mag een lijstje met feitjes over mij niet ontbreken:
♥ Ik lust geen kaas, nee ook niet op pizza (I’m still trying..)
♥ Maar verder houd ik héél erg van lekker (uit)eten
♥ Ik heb geen, maar dan ook echt geen richtingsgevoel
♥ Ik ben verslaafd aan passievrucht
♥ Ik werd laatst tijdens het hardlopen achterna gezeten door een hond(je) en ik ben nu stiekem een beetje bang
♥ Mijn vaste ritueel na het uitgaan: croissantjes eten bij de bakker, verser kan niet!
♥ Ik heb tig bodylotions, maar ik vergeet ze te gebruiken
♥ En wist je dat ik mijn eerste studiegenootje (en nu nog steeds vriendinnetje!) heb leren kennen via het Girlscene forum?!

Liefs, Roos

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Soepstengel

06:09 04/09/2016 Goodluck!

SWEETANI

04:09 03/09/2016 Super leuk, Roos! Veel succes op Girlscene! X

Roos - redacteur Girlscene

03:09 03/09/2016 Haha, ik ben blij dat ik niet de enige ben! Enn dankjewel, ik ga mijn best doen :)

PaperTown

10:09 02/09/2016 Welkom, Roos! Veel succes en plezier de komende maanden bij GS. Ik kijk uit naar je artikelen! :)x

MadameChérie

10:09 02/09/2016 Oh myyyyyyy! Ik lust ook echt totaal geen kaas (en ook niet op mijn pizza nee)! En ik maar denken dat ik de enige was... ;) Heel veel succes de komende maanden!

Je moet ingelogd zijn om te reageren