Had jij dit verwacht? Borduren is hot! Maar dan niet zoals je vroeger bij je oma kunstwerkjes in elkaar knutselde. Borduren anno 2016 is veel hipper. Zo kun je je eigen spullen customizen en de leukste werken voor aan je muur maken. Zo is jouw interieur unieker dan ooit. Kijk snel mee naar de leukste projecten die we voor jou verzamelde. Wedden dat jij gelijk aan de slag wilt?

1. Schattige plaatjes voor aan de muur
Hoe schattig is dit cactusje? En het leuke is: als je het zelf borduurt kun je deze 'schilderijtjes' helemaal afstemmen naar je eigen smaak. Ben jij verslaafd aan pindakaas? Borduur een pot en hang het aan je muur! En je kunt zelfs de stof verven, zodat je een felle achtergrond krijgt. Hoe gaaf zijn deze projecten voor in je interieur?

 

A photo posted by amanda (@istitchthings) on

2. Het leukste kadootje
Hoe leuk is het om een handgemaakt kadootje te geven bij een verjaardag, geboorte of huwelijk? Vroeger werd er bij een geboorte vaak het gewicht, de datum en het tijdstip van de geboorte op een mooi schilderij geborduurd. Tijd om die traditie in een nieuw jasje te steken! En wat dacht je van het zelfgemaakte theezakje? Daar maak je die thee-verslaafde vriendin sowieso blij mee.

 

Guild member @heatherlinshome has these adorable tea sachet lots on her website. Learn more in her bio! ❤️✖️❤️✖️

A photo posted by Embroidery Instaguild (@embroidery_instaguild) on

3. Customize alles wat je maar wil
Ben je het zat dat alles van jou en je vriendinnen op elkaar lijkt? Leer jezelf borduren en maak overal een uniek product van. Wat dacht je van notitieboekjes, schorten of kussens? Ook perfect voor borduurwerk zijn linnen tassen of gympen.


Wil jij het ook leren?
Wij op de redactie in ieder geval wel! Hoe begin je nou met borduren? Schaf een setje aan via bijvoorbeeld Etsy. Daarnaast kun je wat patronen aanschaffen om het jezelf makkelijk te maken. Voor de rest hebben we gelukkig YouTube! Begin eens met dit filmpje zodat je verschillende steken leert, maar op YouTube zijn nog veel meer tutorials om goed te leren borduren. Verder kun je natuurlijk je oma eens even inschakelen om je een lesje te geven.

Wil jij na het zien van deze projecten ook leren borduren?

Gerelateerde posts

Je moet ingelogd zijn om te reageren

Reacties

Lientjeblogzz

10:05 03/05/2017 Ik borduur al een tijdje echt leuk om te doen ben van plan om ook zelf borduur garen te halen enzo!

Lotje

01:11 03/11/2016 leuk!

Goku

10:11 03/11/2016 Ik volg zelf Sarah K Benning op instagram (@sarahkbenning), en zij borduurt super mooie illustraties. Ze verkoopt ook haar patronen! Dus mocht iemand geinteresseerd zijn in die patronen dan moet je even naar haar insta kijken of de hashtag #SKBDIY

Soepstengel

07:11 02/11/2016 Omg, hoe kan ik dit doen/maken :o

kopjechino

07:11 02/11/2016 Ik vind het echt stom dat cactussen helemaal in zijn haha.

Je moet ingelogd zijn om te reageren